06-01-2013

Stem van Zuckerberg in app

Poke-appDe oprichter en baas van Facebook, Mark Zuckerberg, heeft tot nu toe steeds ontkend, maar het is nu bewezen. De eind 2012 uitgebrachte app ‘Poke’ verzendt korte berichtjes en porretjes aan gebruikers ervan. Als het porretje door iemand wordt ontvangen dan klinkt er een stem die ‘poke’ zegt.

Die stem komt bekend voor, tenminste als je Mark Zuckerbergs stem goed kent. Hij heeft het steeds ontkend, maar inmiddels heeft speciale software een 100% match aangetoond tussen deze stem en de stem van Zuckerberg.
De directeur van Facebook inc. heeft inmiddels laten weten dat het inderdaad zijn stem is. Ook is daarbij bekend gemaakt dat hij ook onderdelen van de app zelf heeft gecodeerd. Opzienbarend te weten dat deze miljardair zich toch nog bezig houdt met het werk waar hij in 2004 mee begon.

Nieuwsarchief

NIEUWS

Gulie ad silicavo, ut o Catque horetim urniurei sedet facerenatem, quamdis mus; ne fecissa dium et.
[lees meer]

LAATSTE NIEUWS

Waarom we het geluid van onze eigen stem haten

Als we een opname van onze eigen stem horen, vragen we ons wel eens af of dat vreselijke geluid echt uit onze mond komt. Helaas wel, en het is ook wat anderen horen als we praten. Maar hoe komt het dat die stem zo onbekend klinkt in onze eigen oren? En is het echt zo vreselijk? Neurowetenschapster Jordan Gaines geeft het antwoord.

>> lees meer
Stress bij baby door boze stem

Baby´s in huis kunnen voor heel wat botsende ouders zorgen. Vaak wordt er veel gekibbeld over de opvoeding, wat kan leiden tot discussies en ruzies. Het is alleen niet zo slim om tegen elkaar te gaan staan schreeuwen binnen gehoorafstand van je kind.

>> lees meer

TWITTER FEED