Frise VOICES

Krop je talent niet op, daar krijgt de wereld spijt van

Frise Voices is onderdeel van het bedrijf Frise, dat in 2012 is opgericht door Marijn van Rijsewijk (1971). Net als veel mensen vindt hij het leuk om met zijn stem bezig te zijn.

Voordat hij stemacteur werd, heeft Marijn al vaak zijn stem aan het werk gezet: stemmetjes verzinnen en imiteren, als zanger in een band, als vrijwillige voorlezer voor Dedicon (luisterboeken) in Rijswijk. Na zijn stemacteursopleiding bij De Voiceoverschool is hij steeds meer, diverse opdrachten gaan doen: gemeente Den Haag * Lexa * Jumbo * Omroep Venray * Radio Dolfijn * Vandebron * Wageningen UR * NEN * Bavaria * CBI * Powerzone Amsterdam * DEEL Nederland * Otezla * Escape Room Bagijnentoren Delft, en vele andere opdrachtgevers.

VOICES

Op zoek naar een stemacteur; voor je promo's, demo's, docu's en animaties?

 

Stop met zoeken en klik op contact 

Check Foto's >>

gallery_image_1

impressions_img_1

LAATSTE NIEUWS

Waarom we het geluid van onze eigen stem haten

Als we een opname van onze eigen stem horen, vragen we ons wel eens af of dat vreselijke geluid echt uit onze mond komt. Helaas wel, en het is ook wat anderen horen als we praten. Maar hoe komt het dat die stem zo onbekend klinkt in onze eigen oren? En is het echt zo vreselijk? Neurowetenschapster Jordan Gaines geeft het antwoord.

>> lees meer

TWITTER FEED