BOEKEN

Boeken waar iedereen wat aan heeft. Eindelijk!
Voorlopig is nog niet bekend wat de release-datum van deze titels is. 

Klaverbladkamperen (nog uit te geven)
-voor de urbane avonturier
-voor de avontuurlijke urbaan
Het Groene Hart, regelmatig werd erover gesteggeld, maar wie is er ooit geweest? Hier wordt het groen bedoeld dat je tegen kunt komen in de bladen van een klaverbladknooppunt. Normaal rij je er omhéén, onderweg van A-zoveel naar A-zoveel, maar Frise nam de moeite om oog in oog te komen met die miskende mini-wildernis, nam zijn tent, camera, notitieblok en slaapzak mee en doet er verslag van met bijna toeristische tips.

Kinderboekenreeks Frijs & Flus (nog uit te geven)
Reeks verhaaltjes voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Eenvoudige teksten die eerst voorgelezen worden, waarna de kinderen ze zelf opnieuw gaan beleven, maar dan zelf lezend.
Frijs en Flus beleven normale dingen (‘Frijs en Flus gaan boodschappen doen’) maar doordat er steeds iets fout gaat wordt het een avontuur. Frijs en Flus zijn ontzettend aan het klunzen, maar ze blijven volhouden.

Haags in hart en klieren (nog uit te geven)
Wel eens overwogen naar Den Haag te verhuizen, of er een maandje vakantie te vieren? Of ga je zelfs maar een middagje in de zon bakken, op Scheveningen? Dan is dit boek onmisbaar; het geeft je uitleg over waarom de Hagenaar is zoals hij is, hoe hij politiek bedrijft, wat de Duitse bezetter in de stad heeft aangericht en wat hij graag eet en hoe dat klinkt. Van alles dus. Losjes geschreven, maar met inhoud.


BOOKS

Frise books staat open voor alle ideeën. Deel het met me en we werken het samen uit.
Ga naar: contact

LAATSTE NIEUWS

TWITTER FEED