VOORLEESBOEKEN

De volgende boeken zijn opgenomen in de voorleesboekendatabase ‘Daisy’ van Dedicon.
Helaas zijn deze alleen te huur voor mensen met een aantoonbare leesbeperking. Details daarover zijn te vinden op de site van Dedicon.

Koersdagen – Peter Winnen (2011)
Wat Peter Winnen voor heeft op anderen die over wielrennen schrijven, is dat hij als oud-professional het klappen van de zweep kent. Dat in combinatie met zijn vlotte en mooie stijl maakt hem tot één van de betere schrijvers over de sport. Dat bewijs levert Winnen opnieuw in 'Koersdagen'. - 2011

Gideons Wraak – Preston & Child (2011)
Gideon Crew neemt op geraffineerde wijze wraak voor de moord op zijn vader door een hoge generaal. Daardoor komt hij echter in beeld van een organisatie die hem inhuurt om een supergeheim Chinees wapen te onderscheppen. Wat een eenvoudige klus leek, draait uit op een bloedige strijd met een van de beste Chinese huurmoordenaars.

Password – Mirjam Mous (2012)
Mick treft zijn beste en enige vriend Jerro bewusteloos aan op zijn slaapkamer. Hij laat een ziekenwagen komen. Van het ambulancepersoneel mag hij niet meerijden, dus haast hij zich op de fiets naar het ziekenhuis. Maar als hij bij de balie naar Jerro Prins informeert, krijgt hij te horen dat er niemand met die naam is binnengebracht.


VOICES

Stem nodig voor radiospot, docu of tekenfilm? 
Informeer via contact bij Frise voices

LAATSTE NIEUWS

Waarom we het geluid van onze eigen stem haten

Als we een opname van onze eigen stem horen, vragen we ons wel eens af of dat vreselijke geluid echt uit onze mond komt. Helaas wel, en het is ook wat anderen horen als we praten. Maar hoe komt het dat die stem zo onbekend klinkt in onze eigen oren? En is het echt zo vreselijk? Neurowetenschapster Jordan Gaines geeft het antwoord.

>> lees meer
Stress bij baby door boze stem

Baby´s in huis kunnen voor heel wat botsende ouders zorgen. Vaak wordt er veel gekibbeld over de opvoeding, wat kan leiden tot discussies en ruzies. Het is alleen niet zo slim om tegen elkaar te gaan staan schreeuwen binnen gehoorafstand van je kind.

>> lees meer

TWITTER FEED