20-03-2013

Het geheim voor een prachtige stem? Een vibrator

vibra1Een recent experiment aan de Universiteit van Alberta heeft immers aangetoond dat het seksspeeltje niet alleen de kracht van je stem verbetert, maar je ook nog eens hoger kan laten zingen.

Toegegeven, de nieuwe techniek klinkt op het eerste gezicht wel erg bijzonder. Toch is het volgens professor David Ley enorm succesvol. Via de 'vibratiekuur' is hij er intussen immers al in geslaagd om de stemkwaliteit bij 150 zangers en acteurs te verbeteren.Dit beaamt ook Sara Farb, een Canadese toneelactrice die sukkelde met keelpijn: "Het resultaat was echt ongelofelijk. De avond dat ik de vibrator gebruikte, deed ik mijn beste optreden ooit. Mijn stem voelde aan als nieuw."
Het resultaat was volgens de professor indrukwekkend: "Na amper één sessie merkte ik al dat het speeltje niet alleen de spanning in haar stem wegnam, maar ook haar stemkwaliteit verbeterde."

Volgens professor is er een logische verklaring voor zijn bijzondere vibratortechniek: "Wat doen onze stembanden? Ze trillen, inderdaad. En wat is resonantie? Wederkerige vibratie. Vibratie gebruiken om vibratie te creëren is bijgevolg niet zo'n grote stap."  In de nieuwsberichten over deze vondst wordt steeds maar niet gerept van de precieze methode: wordt de vibrator vaginaal gebruikt of gewoon tegen het strottenhoofd gehouden? Dat laat Professor Ley in het midden. De slimmerik.

Nieuwsarchief

NIEUWS

Op deze pagina kun je het nieuws per thema volgen van een van de producten van Frise.

TWITTER FEED