Tarieven

Grote en kleine groepen

Het liefste zou ik je persoonlijk meenemen op een eenvoudig bootje en je alles over windenergie vertellen. Maar daarvoor heb je een zeewaardig schip nodig. En aangezien ik zelf geen schip bezit, moet ik dat huren. En die huurprijzen zijn redelijk hoog. Dat betekent dat ik meer mensen mee moet nemen om uit de kosten te komen. En dus richt ik me vooral op bedrijven, zodat ik daarmee sneller een schip vol heb. Maar daarnaast wil ik nog steeds graag kleine groepjes meenemen. Daarom probeer ik zoveel mogelijk -in overleg- vaarten te combineren.
Neem vooral even contact op om te zien of mogelijkheden zijn tot combineren van groepen. 

Tarieven

Neem uiteraard vrijblijvend contact op via info@frise.nl of bel: 06 1 24 28 197 

  • Schip: Marion - Capaciteit: max 45 personen

€ 2.050,- 0% btw (incl brandstof, kapitein, bemanning en excursie) 

  • Schip: Koningin Emma - Capaciteit: max 71 personen 

€ 2.250,- 0% btw (incl brandstof, kapitein, bemanning en excursie) 

  • Schip: WaveCat  Express - Capaciteit: max 11 personen

€ 1250,- 0% btw (incl brandstof, kapitein, bemanning en excursie)

  • Tickets voor particulieren / kleine groepjes: prijzen variëren tussen € 25 en € 45,-. Ik doe er mijn best voor om de prijzen betaalbaar te houden.


Koffie, thee, frisdrank, koek aan boord verkrijgbaar, op eigen kosten. Of volgens afspraak. 

BELANGRIJK Op de dag voor de afvaart wordt uiterlijk om 19 uur aangegeven of de tocht doorgaat. Kijk daarvoor op: www.frise.nl/welofnietvaren

 


SPannend!

Bekijk alvast wat foto's
op de pagina Images

LAATSTE NIEUWS

Frise ecotrips verzorgt Nuon-klantendag

Elk kwartaal nodigt energiebedrijf Nuon zijn klanten uit voor een speciaal uitje. Afgelopen winter kon je een kijkje nemen in de energievoorziening van de Amsterdam ArenA, dit voorjaar kon je naar Duinrell met het hele gezin. Dit zomerseizoen staat de Klantendag in het kader van Windmolens. En wel het windmolenpark OWEZ voor de Nederlandse kust, ter hoogte van Egmond.

>> lees meer
Energieakkoord op hoofdlijnen rond

Na maanden overleg en onderhandelen zijn FNV, de SER en Economische Zaken het met elkaar eens. De beperkte financiële ruimte was lang een twistpunt. Na het realloceren van de miljoenen die ermee gemoeid zijn is het nu gelukt om overeenstemming te bereiken.

>> lees meer

TWITTER FEED